GALERIE FOTO Rezultate excelente obținute de clubul Budo Seishin – Spiritul Luptătorului la Campionatul European de ju jitsu

Budo Seishin Campionatul European de ju jitsu Ju Jitsu Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 14:15
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 14:26

Cel mai mare campionat european de ju jitsu a avut loc in România perioada 05-07.04.2024, în Pitești, unde au participat 1057 sportivi din 28 de țări europene. 

Rezultate impresionante obținute de sportivii clubului de arte marțiale Budo Seishin – Spiritul Luptătorului, la Campionatul European rezervat categoriilor de vârstă U16, U18 și U21, 6 medalii de AUR, 8 medalii de ARGINT, 10 medalii de BRONZ și 4 locuri V. 

Cel mai mare campionat european de ju jitsu a avut loc in România perioada 05-07.04.2024, în Pitești, unde au participat 1057 sportivi din 28 de țări europene. 

În urma rezultatelor excepționale a sportivilor Budo Seishin ROMÂNIA a devenit campioană europeană la proba de SHOW, iar alături de rezultatele celorlalți componenți ai lotului național sportivii au contribuit la clasarea României pe locul 2 în clasamentul general pe națiuni (17 medalii de aur, 18 medalii de argint și 29 de medalii de bronz).

MEDALIILE DE AUR ȘI TITLURILE DE CAMPIONI EUROPENI 

ȘTEFAN CURTOV STĂNCESCU și ADALIN VISTEANU, show masculin U21 

ROBERTA NISIPEANU și MUSTAFA ALI, show mixt U21

ALEXANDRA MURDAREA si MATEO IATAN, show mixt U18

MATEO IATAN si RAMY ABDAL, show masculin U16 

SONIA MĂRGĂRIT și VLAD BANU, show mixt U16

RUXANDRA FRATILA si PATRISIA TOMA, show feminin U16

MEDALIILE DE ARGINT din partea clubului Budo Seishin

CURTOV STĂNCESCU THEODOR și ANDREI DRAGHICI, show masculin U18

ROBERTA NISIPEANU, ne-waza, -48kg, U21

BIANCA GEORGESCU si ISABELA GEORGESCU, WOLD DIVIZION, duo U18

BIANCA GEORGESCU si ISABELA GEORGESCU, show feminin U18

BIANCA GEORGESCU si ANDREI DRAGHICI, show mixt U18

ZEIN CHAMAS si VLAD BANU, duo masculin U16 

ȘTEFANIA GALAN si DELIA IANCU, show feminin U16

ECATERINA PANUS și NECTARIE PANUS, show mixt U16 

MEDALIILE DE BRONZ din partea clubului Budo Seishin au fost cucerite de:

ROBERTA NISIPEANU și MUSTAFA ALI, WORLD DIVISION, duo mixt U21

AMIRA IQDAR, ne-waza -48 kg, U21

EDUARD TUDORA și VICTOR PANUS, show masculin U21 

BIANCA GEORGESCU si ANDREI DRAGHICI, WORLD DIVISION, duo mixt U18

DIANA MARCU și DARIA TACMEANU, WORLD DIVISION, duo feminin U16

DARIA TACMEANU și ZEIN CHAMAS, DIVIZIA MONDIALA, duo mixt U16

DIANA MARCU și ȘTEFAN PANUS, DIVIZIA MONDIALA, duo mixt U16

DARIUS OANCEA și PANUS STEFAN, show masculin U16

ROBERT FLORIA și MATEI SUHAI, show masculin U18 

Locurile 5 din partea clubului Budo Seishin au fost cucerite de:

MATEO IATAN si RAMI ABDAL, duo masculin U16 (Locul 1 ADVANCE DIVISION)

SONIA MARGARIT si BIANCA DINU, duo masculin U16 (Locul 1 ADVANCE DIVISION)

COSTIN MIHALE, locul V, ne waza, U16, +77kg

COSTIN MIHALE, locul V, fighting, U16, +77kg

Cu evoluții bune în proba de fighitg și/sau ne waza au evoluat și MUSTAFA ALI (fighting U21), ANDREI DRAGHICI (fighting U18), ALEXANDRA MURDAREA (fighting U18), ANDREI, ILIESCU ( fighting, - 69 kg, U16), ZEIN CHAMAS (fighting și ne-waza U16),

VICTOR PANUS (fighting și ne-waza U21) și PATRISIA TOMA (fighting și ne-waza U16),

"Recunoașterea pe plan internațional a sportivilor sunt performanțele unui efort de echipă constant, o dovada clară a muncii asidue, a nenumăratelor ore de antrenament și a dedicației, atât din partea sportivilor, cât și a întregului colectiv tehnic al clubului care a pregătit sportivii, format din Hanshi Doru Galan,  Shihan Genoveva Dobre, Shihan Ionut Dobre și Shiham Doru D. Galan. În procesul de pregătire au contribuit și senpai Doru Botonoiu, senpai Calara Margărit, senpai Gabriel Mihaila și senpai Georgiana Iatan, campioni europeni și mondiali ai clubului", a declarat un oficial al clubului bucureștean.

Florentin Marinescu, în prim-plan

Un moment deosebit în cadrul ceremoniei oficiale de deschidere a campionatului european a fost marcat de înmânarea de către președintele Federației de Arte Marțiale d-nul Florentin Marinescu – Kancho a unei plachete ,,RECUNOȘTINȚĂ ȘI ONOARE” d-nului Doru D. Galan și d-nului Ionut Costin Dobre ca omagiu și apreciere pentru rezultatele deosebite obținute de-a lungul timpului la campionatele europene și modiale de ju-jitsu. D-nul Doru D. Galan și d-nul Ionut Costin Dobre sunt multipli medaliați la concursurile balcanice, europene și mondiale în probele de duo si show seniori, sportivi și antrenori ai clubului de arte marțiale Budo Seishin 

Conducerea clubului aduce mulțumiri și își îndreaptă recunoștință către cei 2 arbitri internaționali ai clubului:  Ionut Costin Dobre  și Ioana Alexandra Grosu, care, prin munca lor neobosită, apreciata la cel mai înalt nivel, au contribuit nu doar la succesul acestui campionat, dar au ridicat și prestigiul clubului pe scena internațională. Un  aport deosebit în buna desfășurare a concursului, au adus și Clara Mărgărit și Georgiana Iatan care au sprijinit  activitatea arbitrilor din postura de secretari de concurs.

Clubul de arte marțiale Budo Seishin mulțumește părinților sportivilor, Federației Romana de Arte Martiale – FRAM, d-nului Robert Manole – Hanshi directorul Departamentului de ju-jitsu  pentru sprijin, doamnei Dana Mortelmans și Mihai Vatafu pentru bună organizare a evenimentului, tuturor voluntarilor pentru munca depusa și felicită întregul lot național pentru performanțe obținute.

VIDEO EXCLUSIV Florentin Marinescu, la Arena Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!