Fans Cup 2018 // Sambata, suporterii invadeaza terenul! Ce echipe participa la cea de-a doua editie
Miercuri 16 Mai 2018, 20:37

Fans Cup 2018 // Sambata, suporterii invadeaza terenul! Ce echipe participa la cea de-a doua editie

Finalistele de editia trecuta sunt in aceeasi grupa!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Steagurile sus, fularele pregatite, vocile incalzite. Berile reci. A doua editie Fans Cup. Continuam povestea, sambata, pe terenurile din Complexul Sportiv Chelsea, Bulevardul Tineretului, in Bucuresti.

La start se vor prezenta 10 echipe, cu emblema iubita pe piept si cu ambitia sa castige, normal. Arsenal, Barcelona, Borussia Dortmund, Inter Milano, Juventus, Liverpool, Manchester United, AC Milan, Real Madrid, AS Roma. Fata de competitia de anul trecut, au aparut 3 participante noi, Real, Juventus si Roma, si s-a retras una, Bayern Munchen.

Vezi grupele si programul pe ionalexandru.ro

Si, daca data trecuta am fost 1000 in tribune, acum ne asteptam sa fim mai multi. Mecanismul e urmatorul: suporteri care joaca pe teren, sustinuti de suporterii lor in tribune. Pentru ca fotbalul e frumos de pe orice post, chit ca alergi in ghete dupa gol sau bati in tobe si dai tonul galeriei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul European a adoptat o nouă rezoluţie prin care solicită aderarea României şi Bulgariei la Schengen