GALERIE FOTO Cea mai mare provocare pentru Larisa Iordache

Larisa Iordache gimnastica Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 10:51
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 11:38

Multipla campioană la gimnastică a încercat să învețe mișcări ale noului sport recunoscut din august și în România, disciplină care urmează să se regăsească printre cele de la JO.

Chiar dacă a renunțat la a concura în competițiile de gimnastică, Larisa Iordache a rămas în fenomen și antrenează micuțe sportive pentru marile podiumuri ale lumii.

Multipla campioană a profitat din plin de o zi liberă și a participat la „Be active”,  eveniment desfășurat de Federația Română de Gimnastică în cadrul Săptămânii Europene a Sportului. 

  • Larisa Iordache

Cea mai mare provocare pentru Larisa Iordache

Pe lângă faptul că a fost alături de copiii care au luat cu asalt ateliere de gimnastică din parcul IOR, Larisa Iordache a încercat o nouă provocare: sportul la bară!

„Eu mă mai mișc, fac fitness pentru mine, pentru a fi în formă, dar mi se pare foarte greu. Deși eu chiar sunt antrenată.... Trebuie să ai anumite abilități. Este un sport al frumuseții și cred că, dacă va deveni sport olimpic, va fi vânat de mulți”, a declarat Larisa Iordache, multiplă campioană la gimnastică.

Larisa a recunoscut faptul că a încercat o revenire ca și sportivă, însă nu i-a mai permis sănătatea.

„Mi-este greu, dar m-am obișnuit cu ideea că nu mai fac sport de performanță. Am mai cochetat cu mișcările din gimnastică, dar de fiecare dată corpul meu mi-a spus stop. Sunt destul de inteligentă să pot face performanță și altfel”, a mai spus Larisa Iordache, multiplă campioană la gimnastică.

VIDEO Andreea Răducan, la Poveștile Sport.ro, despre momentul Sydney 2000

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!