12 campioni mondiali și premii de performanță de 1.200.000 de dolari la UFC 300. Gala e duminică de la 5:00, LIVE pe VOYO

UFC 300 UFC Voyo Sporturi Alex Pereira / Foto: IMAGO
Alexandru Ganci
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 10:49
Data actualizarii: Sambata 13 Aprilie 2024, 10:59

Gala se poate vedea pe VOYO.

Cea mai mare gală din istoria UFC este în direct și în exclusivitate pe VOYO, duminică dimineața de la ora 5:00 

UFC sărbătorește în stil mare 300 de gale în sistem pay per view. Președintele UFC, Dana White, a promis un eveniment uriaș și a reușit să ofere o gală de zile mari. Fiecare meci de pe card este un spectacol în sine. 

  • Alex Pereira / Foto: IMAGO

UFC 300. Gala e duminică de la 5:00, LIVE pe VOYO

Preliminariile sunt deschise de ciocnirea a doi foști campioni mondiali, iar meciul cap de afiș este înfruntarea dintre Jamahal Hill si Alex Pereira, care este de patru ori campion mondial în cele mai mari promoții din lume, de două ori în UFC și de două ori în Glory. 

Pentru ca sărbătoarea să fie totală, Dana White a mărit primele pentru ko-ul serii, meciul serii si performanța serii de la 50.000 de dolari la 300.000 de dolari, “pentru că trebuie să avem 300 peste tot în aceasta gală.”

Cu siguranță această primă va schimba viețile multor luptători, dar dincolo de aceste sume, salariile din gală vor fi uriașe, pentru că cei mai mulți luptători sunt foști campioni, iar aceștia beneficiază de contracte mult mai mari decât luptătorii care nu au purtat centura. 

Gala se anunță a fi un spectacol uriaș, iar main eventul este considerat de multi specialiști ca fiind un meci care nu poate sa se încheie fără KO. 

Gala va putea fi urmărită în direct si exclusivitate in România pe Voyo, duminică dimineața începând cu ora 5:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!