Vinicius Jr e de neoprit la Real Madrid Castilla! Reusita fantastica a pustiului brazilian: cum a putut sa suteze din lovitura libera
Duminica 16 Septembrie 2018, 14:39

Vinicius Jr e de neoprit la Real Madrid Castilla! Reusita fantastica a pustiului brazilian: cum a putut sa suteze din lovitura libera

Atacantul de 45 de milioane de euro al Realului ramane momentan la echipa secunda.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Vinicius Jr continua sa impresioneze la Real Madrid Castilla, echipa secunda a campioanei Europei. Atacantul de 18 a inscris un nou gol dupa dubla din partida cu Atletico II. Vinicius a marcat chiar inainte de pauza in partida cu Unionistas de Salamanca.

Vinicius a transformat superb o lovitura libera chiar inainte de pauza cu un sut la coltul lung pe jos care l-a pacalit pe portar. Golul lui Vinicius Jr a stabilit scorul final, 3-0 pentru Real Madrid Castilla, cea care este neinvinsa in Segunda B dupa 4 etape.

Vinicius a impresionat si in pauza competitionala cand s-a antrenat cu prima echipa a Realului si a reusit un gol superb, din foarfeca.Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”