Se face transferul de la Real Madrid la PSG! Un jucator al madrilenilor ajunge la Paris

Se face transferul de la Real Madrid la PSG! Un jucator al madrilenilor ajunge la Paris

Keylor Navas isi negociaza plecarea de la Real Madrid cu Paris Saint-Germain

PSG si Real Madrid pregatesc un transfer, insa nu cel al lui Neymar! Pus pe banca de rezerve in favoarea lui Curtois, Keylor Navas nu este dispus sa mai ramana la Real Madrid si isi negociaza pleacarea la PSG. In aceste momente, se definitiveaza transferul portarului din Costa Rica, urmand sa semneze un contract valabil 3 sezoane, cu un salariu anual ce depaseste 6 milioane de euro.

Navas ajunsese la acord cu PSG din luna mai prin intermediul lui Henrique Antero, insa numirea lui Leonardo a oprit negocierile deoarece obiectivul brazilianului era Donnaruma. Milan si PSG nu au ajuns la un acord, astfel s-au redeschis portile pentru Navas, cel care va veni in calitate de titular in poarta PSG-ului, pe suma de 15 milioane de euro.

In criza de portari pe care Real Madrid o sufera dupa plecarile lui Lunin si Luca, PSG il va ceda pe Areola madrilenilor, pe o perioada de un an.  

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Avertismentul lui Putin: Europa ar putea rămâne fără gaze la iarnă
BRAT