S-A FACUT! Zidane semneaza cu Real Madrid pana in 2022 si are obiectiv reconstructia lotului

Zinedine Zidane n-a putut sa-l refuze pe Florentino Perez! 

Zidane revine la Real Madrid, insa de aceasta data are un alt obiectiv. S-a angajat sa reconstruiasca lotul unei echipe debusolate dupa plecarea sa. Marca anunta ca Zidane a batut palma cu Florentino Perez pentru un contract valabil pe doi ani si jumatate, pana in 2022. Tot doi ani si jumatate a stat Zidane si in primul mandat si a cucerit de trei ori Champions League. Acum e diferit. Real e in afara Europei si a Cupei Spaniei si la 12 puncte in urma Barcelonei in campionat. 

Ronaldo a plecat, iar multi jucatori pe care se baza au devenit rezerve. Marcelo, Isco sau Bale sunt doar umbre ale jucatorilor ce straluceau cu Zidane alaturi de ei. 
 

Neymar, Hazard si Salah, doriti de Zidane la Real!


Pe langa asta, Zidane a batut palma cu Perez si in privinta transferurilor. Zidane a anuntat in vara final de ciclu si nevoia de schimbari masive in lot. Perez nu a fost de acord, iar Zidane a plecat.

De aceasta data, Perez e de acord cu cererile lui Zidane pentru reconstructia din vara. Antrenorul francez ii vrea pe Hazard, Neymar si Salah din vara si are sanse mari sa-l ia pe belgian. Jucatorul lui Chelsea a anuntat de mai multe ori ca viseaza sa ajunga la Real Madrid, insa Abramovic s-a opus de fiecare data unui transfer.

Pentru Neymar si Salah ii va fi foarte greu lui Perez sa-i transfere. Totusi, cei doi pot fi adusi la pachet intr-o mutare de sute de milioane de euro. Pe langa trofeele aduse, Zidane a si economisit multi bani, Realul fiind destul de putin activa pe piata transferurilor in cei doi ani si jumatate cu Zidane pe banca. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies