Primele CONDAMNARI in cazul de evaziune in care este implicat Messi! TEAPA de 2,5 milioane de euro! Cine ajunge dupa gratii:

Autor: Sport.ro
Joi 31 Octombrie 2013, 14:51

	Primele CONDAMNARI in cazul de evaziune in care este implicat Messi! TEAPA de 2,5 milioane de euro! Cine ajunge dupa gratii:

► Hallo-Win Cupa! Rapid – Petrolul, azi 20:30, in direct PRO TV!

Leo Messi a scapat de acuzatiile de evaziune fiscala, dar un fost contabil al familiei sale nu! Acesta a fost condamnat la inchisoare in Argentina pentru ca a inselat familia starului de la Barcelona cu 2,5 milioane de euro! Contabilul Rodolfo Héctor Schinocca s-a ocupat de drepturile de imagine ale lui Messi intre 2004 si 2006 si a trimis in conturi din Anglia suma de 2,5 milioane de euro prin intermediul unor firme fantoma. El a fost concendiat de tatal lui Messi, care a depus plangere. Acum acesta a fost condamnat de justitia argentiniana.

Si Messi a fost judecat de curand pentru evziune fiscala, dar a scapat dupa ce tatal sau a dus fiscului spaniol suma de 10 milioane de euro.

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!

TOATA Romania vede Romania! Feroe - Romania, sambata, ora 19:00, in direct la PRO TV!

"Vreau să le mănânc ficații!" Primarii din Mangalia și Hârșova acuză echipa ”România, te iubesc” că face reportaje la comandă
BRAT