Piturca a anuntat stranierii pentru barajul cu Grecia! Surpriza de proportii a selectionerului! Ce jucatori vrea sa reinventeze! Mutu, OUT din lista!

Autor: Sport.ro
Joi 31 Octombrie 2013, 14:17

► Hallo-Win Cupa! Rapid – Petrolul, azi 20:30, in direct PRO TV!

Victor Piturca a anuntat prima lista a stranierilor convocati la barajul cu Grecia de pe 15 si 19 noiembrie. Cea mai mare surpriza o reprezinta chemarea la lot a lui Marius Niculae, atacant care a fost pe teren si la ultimul baraj disputat de Romania, in 2001, cu Slovenia. Niculae a marcat atunci. Si Cocis revine la nationala, la fel ca Banel Nicolita. Titular in Anglia la City, Pantilimon nu va avea sanse si la nationala. Selectioneril l-a preferat pe Lobont.

Piturca va mai renunta la o parte din stranieri inaintea meciului.

Lista lui Piturca:

Bogdan Ionut Lobont (AS Roma), Nicolai Dorin Goian (Asteras Tripolis), Vlad Iulian Chiriches (Tottenham Hotspur FC), Razvan Rat-Dinca (West Ham United FC), Razvan Cocis (Hoverla Ujgorod), Costin Lazar (PAOK FC), Banel Nicolita (AS Saint-Etienne), Gabriel Andrei Torje (Espanyol Barcelona), Alexandru Iulian Maxim (VfB Stuttgart), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Gheorghe Teodor Grozav (Terek Groznii), Claudiu Andrei Keseru (SC Bastia), Bogdan Sorin Stancu (Genclerbirligi SK), Ciprian Andrei Marica (Getafe CF) si Marius Constantin Niculae (Hoverla Ujgorod).

Coronavirus România, 9 iulie. Bilanțul oficial al orei 13.00- 614 de noi cazuri de îmbolnăvire
BRAT