OFICIAL! Seicii investesc 400 de milioane de euro in Real Madrid: "Vrem sa fie cel mai bun club din acest secol!"

OFICIAL! Seicii investesc 400 de milioane de euro in Real Madrid: "Vrem sa fie cel mai bun club din acest secol!"

Real Madrid a pus mana pe un contract de sponsorizare urias!

Cei de la Real Madrid au ajuns la o intelegere cu IPIC, o companie fondata in 1984 de guvernul de la Abu Dhabi si care este detinuta acum de familia regala din Abu Dhabi. Compania va sponsoriza modernizarea stadionului Santiago Bernabeu, urmand ca 400 de milioane de euro sa fie cheltuite in acest sens.

"Astazi la ora 14.00 va fi prezentata intelegerea dintre Real Madrid CF si IPIC (International Petroleum Investment Company). La eveniment vor fi prezenti Florentino Perez, presedintele lui Real Madrid, si Excelenta Sa, Khadem Abdullah al-Qubaisi, seful executiv de la IPIC" anuntau de dimineata cei de la Real Madrid pe site-ul oficial al clubului.

Florentino Perez a sugerat ca denumirea stadionului va fi pastrata ca tribut pentru legenda clubului madrilen, insa ultimele informatii spun ca numele stadionului va fi vandut pentru o suma mare de bani, urmand sa nu se mai cheme numai Santiago Bernabeu.

"Una dintre cele mai mari provocari este sa transformam Estadio Santiago Bernabeu in cel mai bun stadion din lume. Vocatia clubului Real Madrid este sa fie cel mai bun din acest secol. Aceasta intelegere este o garantie a succesului pentru ambele institutii. Vom creste brandul Real Madrid in intreaga lume" a declarat Florentino Perez la prezentare.

"Am ales-o pe Real Madrid pentru ca este cel mai important club. Vrem sa oferim mijloacele pentru a crea o infrastructura spectaculoasa. Avem o obligatie morala de a contribui la viitor" a declarat si Abdullah al-Qubaisi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies