Mutare surpriza la Real! "Galacticii" vor sa-si imprumute cel mai scump transfer al verii: anuntul facut in aceasta dimineata
Joi 06 Septembrie 2018, 09:55

Mutare surpriza la Real! "Galacticii" vor sa-si imprumute cel mai scump transfer al verii: anuntul facut in aceasta dimineata

Real Madrid pregateste o mutare total surprinzatoare. Vrea sa-si imprumute cel mai scump jucator transferat in aceasta vara.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Vinicius Junior, tanarul brazilian transferat in vara pentru 40 de milioane de euro, va fi imprumutat in iarna la Flamengo, anunta Marca. Decizia este una cu atat mai surprinzatoare cu cat Lopetegui l-a inclus pe Vinicius pe lista trimisa la UEFA pentru Champions League.

Conform sursei citae, conducerea Realului incearca sa-i ofere lui Vinicius sansa de a juca in conditiile in care pare imposibil pentru pustiul in varsta de 18 ani sa se impuna in prima echipa in fata lui Benzema sau Bale.

Vinicius a jucat pana acum doar pentru echipa a doua a Realului. A fost pe banca primei echipe doar la meciul de Supercupa Europei cu Atletico Madrid si la partida de campionat cu Getafe.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”