Lionel Messi Barcelona PSG Xavi Hernandez Spania

Lionel Messi se întoarce la FC Barcelona? Xavi a vorbit despre revenirea momentului în fotbalul mondial 

Lionel Messi a intrat în ultimul an de contract cu PSG. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 10:49
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 10:49

Lionel Messi (35 ani) are un start foarte bun de sezon la PSG. În 12 meciuri în toate competițiile, actualul deținător al Balonului de Aur a marcat 7 goluri și a oferit 8 pase decisive. 

Chiar dacă traversează o formă excelentă, Lionel Messi nu și-a prelungit încă angajamentul cu PSG, scadent în vara lui 2023. Iar tot mai multe surse susțin că argentianul poate reveni la FC Barcelona, mai ales că acum este antrenor Xavi Hernandez (42 ani), fostul său coechipier și bunul său prieten. 

Doar că tehnicianul catalanilor nu a dorit să discute despre repatrierea lui Messi pe Camp Nou și mărturisit că superstarul se simte bine în capitala Franței. 

„Cred că acum nu este momentul să vorbim despre revenirea lui Leo la FC Barcelona. Este un prieten de-ai mei, este bine la Paris”, a declarat Xavi Hernandez, potrivit lui Fabrizio Romano. 

Diferența dintre Erling Haaland și Lionel Messi în viziunea lui Pep Guardiola

Întrebat după victoria zdrobitoare cu Manchester United, 6-3, dacă Erling Haaland (22 ani) va marca în fiecare meci, așa cum făcea Lionel Messi la FC Barcelona, Pep Guardiola (51 ani) a făcut câteva precizări despre diferențele dintre cei doi.

„Diferența este că, poate, Erling are nevoie de toți colegii săi pentru a marca. Este incredibil. Messi avea abilitatea să o facă singur.

Acest adevăr trebuie spus. Messi nu trebuia să fie 'hrănit', în timp ce alți jucători au nevoie de asta. Este adevărat că Messi a marcat câteva goluri individuale remarcabile, dar și el avea colegi precum Xavi, Iniesta sau Busquets”, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului Manchester City - Manchester United, 6-3. 

Modifică setările cookies