Gareth Bale rateaza urmatorul meci de campionat! Lui Zidane nu-i vine sa creada: starul de 100 mil € s-a accidentat la GOLF!

Gareth Bale rateaza urmatorul meci de campionat! Lui Zidane nu-i vine sa creada: starul de 100 mil € s-a accidentat la GOLF!

In Spania se da cea mai incinsa lupta la titlu. Mai sunt cinci etape, iar primele trei echipe sunt despartite de un singur punct in campionat.

Gareth Bale s-a accidentat si rateaza urmatoarea partida din campionat, miercuri, cu Villarreal.

Intrebat despre indisponibilitatea lui Bale, Zinedine Zidane a explicat astazi la conferinta ca "e vorba despre o problema musculara, probabil de la meciul cu Getafe", dar jurnalistii spanioli spun ca starul de 100 de milioane de euro al Realului s-a accidentat la golf.

Bale a fost la turneul Spanish Open, duminica, la o zi dupa partida cu Getafe.

Desi jurnalistii spanioli sustin ca Bale a jucat golf duminica, Zinedine Zidane e sceptic: "Nu cred ca Bale a a facut asta".

Barcelona, Atletico Madrid si Real sunt despartite de un singur punct in clasament, cu cinci etape inainte de final. Miercuri, Real Madrid o intalneste pe Villarreal, Atletico Madrid joaca cu Bilbao, iar Barcelona are meci in deplasare cu Deportivo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies