DECIZIA FINALA in privinta fotbalistilor acuzati de blat in Levante-Zaragoza! Ce s-a hotarat astazi in Spania

DECIZIA FINALA in privinta fotbalistilor acuzati de blat in Levante-Zaragoza! Ce s-a hotarat astazi in Spania

Procesul privind meciul suspect de blat dintre Levante si Zaragoza s-a incheiat.

In sezonul 2010-2011, Zaragoza se afla in lupta pentru retrogradare si a fost acuzata ca a dat bani celor din Levante pentru a pierde meciul direct, lucru care s-a si intamplat, scorul final fiind de 2-1 pentru Zaragoza. Acestia au evitat astfel retrogradarea in ultima etapa!

La Liga s-a sesizat si a dat cazul mai departe catre justitia spaniola, care a inceput o ancheta in care au fost implicati 41 de fotbalisti si oficiali.

Daca ar fi fost gasiti vinovati, suspectii ar fi putut primi pedepse intre 2 si 4 ani de inchisoare si amenzi in valoare de peste 3 milioane de euro.

Astazi, judecatorii au decis sa-i achite pe toti fotbalistii implicati si sa-i condamne pe Agapito Iglesias, presedintele Real Zaragoza, si Javier Porquera, director sportiv, la 15 luni de inchisoare.

Potrivit judecatorilor, cei doi au retras nejustificat 1.7 milioane de euro din contul clubului pentru a plati bonusuri speciale propriilor jucatori.

Gabi, fostul capitan al Zaragozei (transferat ulterior la Atletico Madrid), a marcat cele doua goluri ale victoriei de atunci si a recunoscut ca a primit bani, dar a facut doar ce i-au cerut oficialii clubului.

"Am facut doar ceea ce mi-a cerut clubul! Am primit 85.000 de euro in cont si mi s-a spus sa-i retrag si sa-i returnez cash. Nu mi-au zis pentru ce, dar am crezut ca e vorba de situatia clubului, care era pe cale sa intre in insolnventa. De asemenea, nu stiu daca aceasta intamplare a avut legatura cu Levante", a declarat Gabi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Numărul deceselor provocate de epidemia din China a urcat la 106. Străinii, evacuați pe rând
BRAT