DECIZIA FINALA in privinta fotbalistilor acuzati de blat in Levante-Zaragoza! Ce s-a hotarat astazi in Spania

DECIZIA FINALA in privinta fotbalistilor acuzati de blat in Levante-Zaragoza! Ce s-a hotarat astazi in Spania

Procesul privind meciul suspect de blat dintre Levante si Zaragoza s-a incheiat.

In sezonul 2010-2011, Zaragoza se afla in lupta pentru retrogradare si a fost acuzata ca a dat bani celor din Levante pentru a pierde meciul direct, lucru care s-a si intamplat, scorul final fiind de 2-1 pentru Zaragoza. Acestia au evitat astfel retrogradarea in ultima etapa!

La Liga s-a sesizat si a dat cazul mai departe catre justitia spaniola, care a inceput o ancheta in care au fost implicati 41 de fotbalisti si oficiali.

Daca ar fi fost gasiti vinovati, suspectii ar fi putut primi pedepse intre 2 si 4 ani de inchisoare si amenzi in valoare de peste 3 milioane de euro.

Astazi, judecatorii au decis sa-i achite pe toti fotbalistii implicati si sa-i condamne pe Agapito Iglesias, presedintele Real Zaragoza, si Javier Porquera, director sportiv, la 15 luni de inchisoare.

Potrivit judecatorilor, cei doi au retras nejustificat 1.7 milioane de euro din contul clubului pentru a plati bonusuri speciale propriilor jucatori.

Gabi, fostul capitan al Zaragozei (transferat ulterior la Atletico Madrid), a marcat cele doua goluri ale victoriei de atunci si a recunoscut ca a primit bani, dar a facut doar ce i-au cerut oficialii clubului.

"Am facut doar ceea ce mi-a cerut clubul! Am primit 85.000 de euro in cont si mi s-a spus sa-i retrag si sa-i returnez cash. Nu mi-au zis pentru ce, dar am crezut ca e vorba de situatia clubului, care era pe cale sa intre in insolnventa. De asemenea, nu stiu daca aceasta intamplare a avut legatura cu Levante", a declarat Gabi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT