Dani Alves Barcelona Spania

Dani Alves vrea să rămână la Barcelona și pentru următorul sezon. „Nu ține de mine, dar sunt recunoscător!”

Dani Alves a susținut că este disperat să rămână la Barcelona și pentru sezonul viitor, dar că nimic nu este rezolvat încă.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Luni 23 Mai 2022, 14:00
Data actualizarii: Luni 23 Mai 2022, 13:46

Dani Alves s-a întors la Barcelona la începutul sezonului, după ce i s-a cerut să asiste la tranziția lui Xavi ca antrenor și a avut 13 partide în La Liga în această campanie.

Cu toate acestea, jucătorul de 39 de ani a fost adus în principal pentru experiența sa în vestiar și ar dori să rămână pentru a ajuta Barcelona să concureze în Liga Campionilor în sezonul viitor.

Barcelona a suferit o înfrângere cu 2-0 acasă în fața lui Villarreal, doar a doua înfrângere a lui Dani Alves în ligă de la întoarcerea pe Camp Nou, dar brazilianul și-a reiterat dorința de a rămâne la formația blaugrana pentru încă un sezon.

„Trebuie să fim un club stabil și echilibrat”

„Nu știu dacă este ultimul meu meci la Barca, trăiesc doar în prezent, prezentul este un cadou. Cred că pot continua să contribui, dacă ar depinde de mine, s-ar fi făcut deja.

Trebuie să revenim în sezonul următor cu un spirit și o energie diferită. Cred că suntem foarte pretențioși, trebuie să mergem pentru mai mult, pentru lucruri mai bune. Senzația este că a fost un sezon instabil, au fost momente foarte bune și altele nu atât de bune. Pentru a realiza lucruri, trebuie să fii stabil și mai echilibrat.

Întotdeauna îmi fac datoria, așa o trăiesc și așa simt, sunt mulțumit de dăruirea mea și de efortul pe care l-am depus, sper să pot fi aici și anul viitor. Dacă nu, sunt 1000% recunoscător tuturor oamenilor”, a declarat starul lui Barcelona.

Barcelona se confruntă cu o vară a reconstrucției, iar plecare lui Dani Alves ar însemna aducerea unui alt fundaș dreapta, mai ales că aceea poziție nu este foarte bine acoperită.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!