David Alaba FC Bayern Real Madrid Spania

Ce spune David Alaba despre revenirea la FC Bayern, după doi ani petrecuți la Real Madrid

David Alaba (31 de ani) se află din iulie 2021 la gruparea "blanco".

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 17:38
Data actualizarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 17:39

Cotat la 40 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, David Alaba mai are contract cu formația dirijată de Carlo Ancelotti până la finele sezonului 2025/26.

Ce spune David Alaba despre revenirea la FC Bayern, după doi ani petrecuți la Real Madrid

În 2021, Real Madrid l-a adus gratis pe fotbalistul care a făcut senzație la FC Bayern, de la echipa din Munchen. De 11 ani era David Alaba legitimat la "bavarezi".

După doi ani petrecuți pe "Santiago Bernabeu", David Alaba a precizat că se simte fericit la Real Madrid și nu ia în calcul posibilitatea de a revenit la gruparea din Bundesliga.

"Nu mă gândesc la asta (n.r. să revin la FC Bayern). Mă simt foarte bine în Madrid. Îmi place Real și am obiective trasate clar. Gândurile mele sunt doar aici", a spus David Alaba, potrivit jurnalistului sportiv Fabrizio Romano.

Real Madrid se află pe locul doi în campionat cu 32 de puncte. În consecință, echipa pregătită de Carlo Ancelotti a înregistrat 10 victorii, două rezultate de egalitate și o singură înfrângere până acum.

Cifrele lui David Alaba

Produs de SV Aspern, FK Austria Viena și FC Bayern Munchen, David Alaba și-a făcut debutul la nivel de seniori pentru echipa "bavareză" în iulie 2010.

A fost trimis sub formă de împrumut la TSG Hoffenheim în sezonul 2010/11, iar după a devenit un pion important în angrenajul lui FC Bayern Munchen.

  • FC Bayern: 431 meciuri, 33 goluri, 55 assist-uri
  • Real Madrid: 97 meciuri, 5 goluri, 8 assist-uri
  • TSG Hoffenheim: 18 meciuri, 2 goluri, 0 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!