Lovitura COLOSALA pentru un roman la pariuri! Nimeni nu s-ar fi gandit sa parieze pe asa ceva! Cota 2149 din doar 4 meciuri

Vaslui Show
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Mai 2014, 13:21
Data actualizarii: Marti 06 Mai 2014, 13:21

Weekendul a fost cu adevarat nebun in Europa - surprizele inregistrate in meciuri i-au terminat pe pariorii normali si le-au adus fericirea celor nebuni :)

 

A pariat pe 4 surprize mari

Un roman din Vaslui a reusit sa dea lovitura la pariuri - el a pariat un singur leu pe 4 surprize importante din Italia, Spania, Portugalia si Turcia. Si i-a iesit! A castigat putin peste 2.000 de lei datorita rezultatelor surprinzatoare.

Cea mai mare dintre acestea a fost la meciul Levante - Atletico - madrilenii au ratat sansa sa-si apropie titlu in urma infrangerii cu 2-0 de la Levante! Norocul acestora a fost ca si Barca, si Real s-au impiedicat iar Atletico pastreaza prima sansa la titlu.

Deja campioana, Fenerbahce a suferit si ea o infrangere surprinzatoare in fata celor de la Akhisar Beledye, 1-3. Si umilinta celor de la AS Roma de la Catania a fost intuita de pariorul din Vaslui - infrangerea cu 1-4 a Romei i-a adus titlul celor de la Juventus.

O alta mare surpriza a fost infrangerea celor de la FC Porto, 1-2, la Olhanense. Acesta se aflau pe ultimul loc inaintea etapei, insa cu victoria in fata lui Porto au urcat pe locul 15 care duce la baraj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!