Dezvaluiri incredibile de pe platoul de filmare! Ce s-a intamplat intre Irina Shayk si The Rock! Ronaldo o sa ia foc cand afla :)

Dezvaluiri incredibile de pe platoul de filmare! Ce s-a intamplat intre Irina Shayk si The Rock! Ronaldo o sa ia foc cand afla :)

Cei doi au jucat in filmul Hercule, in care wrestlerul are rolul principal.

Irina Shayk a dat un interviu pentru The Diari de Tarragona, in care declara ca i-a placut foarte mult experienta cinematografica din filmul Hercule.

Rusoaica a debutat la Hollywood in acest fel, intr-un adevarat blockbuster, insa recunoate ca la inceput nu a crezut ca va avea un rol atat de important. "Prima data cand am auzit despre oferta am crezut ca vor sa ma dezbrac in film", a spus Irina, care joaca rolul lui Megara, o femeie erou.

Irina a oferit totusi cateva amanunte picante de pe platou, recunoscand ca i-a placut de The Rock, cel care joaca rolul principal: "Dwayne este un profesionist, m-a ajutat mereu. M-am apropiat foarte mult de el la filmari", a spus rusoaica. Declaratia acesteia ii va provoca cu siguranta o reactie de gelozie lui Ronaldo, acesta fiind recunoscut pentru "patima" pe care o pune in relatia sa cu frumoasa rusoaica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies