A recunoscut ca a inselat-o, acum a cerut-o de sotie. Starul de 80 mil. al lui Man. United care se insoara a doua oara la 23 de ani. FOTO

A recunoscut ca a inselat-o, acum a cerut-o de sotie. Starul de 80 mil. al lui Man. United care se insoara a doua oara la 23 de ani. FOTO

Anthony Martial are o viata personala agitata. 

Martial era in centrul unui scandal urias in ultimele luni, cand tabloidele din Anglia au scris ca si-a inselat iubita gravida cu al doilea sau copil. Imediat dupa transferul de 80 de milioane de la Monaco la Manchester United, Martial a divortat sa prima sotie, alaturi de care avea deja un copil la 19 ani. El s-a cuplat cu Melanie Da Cruz, o frumoasa frantuzoaica ce anul trecut i-a adus pe lume al doilea copil.

Martial a negat vehement acuzatiile si chiar si-a sters conturile de pe retelele de socializare, insa apoi tot el a revenit si a recunoscut totul. Martial a promis ca isi va indrepta comportamentul si a decis s-o ceara de sotie pe Melania.

"Vreau sa imi cer scuze in fata rudfelor mele, frumoasei mele familii si mai ales iubitei mele pentru tot raul pe care l-am facut in ultimele luni. Am facut greseli si imi pare rau, nu le voi mai repeta", a scris Martial pe Instagram.


VEZI IMAGINI CU LOGODNICA LUI MARTIAL IN GALERIA FOTO
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies