William de Amorim Dani Coman Marius Sumudica Sete de crapi

Un brazilian din Liga I e gata sa joace pentru nationala Romaniei! Va depune actele pentru cetatenie. Anunt de ultima ora

E unul dintre cei mai importanti stranieri din Liga I, iar in curand ar putea sa ajute echipa nationala a Romaniei. Are sanse mari de a fi convocat chiar pentru Euro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Septembrie 2015, 13:49
Data actualizarii: Vineri 25 Septembrie 2015, 13:49

William De Amorim a inceput demersurile pentru naturalizare. E de 5 ani la Astra si poate deveni cetatean roman in viitorul apropiat. Nationala s-ar putea baza pe el. Decizia e la Iordanescu.

"De Amorim face acum toate formalitatile pentru naturalizare. E un jucator de 23 de ani, faca e linistit face multe. Nu stiu cat dureaza acest proces de naturalizare. Vorbeste incredibil de bine romana. Canta extraordinar imnul Rapidului, l-a invatat Dani Coman. In iarna se va casatori cu o brazilianca", a spus Sumudica.

Informatia e confirmata de presedintele Astrei, Dani Coman.

"William de Amorim nu a depus inca actele ca sa devina cetatean roman, dar va face acest lucru in curand. Noi, cei din conducere, il ajutam si sper sa nu fie probleme in acest sens pentru ca se afla de atatia ani in Romania. Cat despre posibilitatea ca el sa fie selectionat, doar antrenorul nationalei decide. El si-ar dori, normal! Sunt foarte apropiat de el si l-am invatat nu doar im", a explicat Coman la Digisport.

Modifică setările cookies