GALERIE FOTO Imagini incredibile în timpul unui meci de rugby. O femeie a intrat pe teren în sutien și a fost placată brutal de un steward

Rugby
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 09:29
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 09:42

O femie îmbrăcată doar în sutien și o pereche de jeanși a intrat pe teren în timpul meciului de rugby dintre Gold Coast Titans şi Parramatta Eels.

Luați prin surprindere de viteza cu care a pătruns pe gazon, stewarzii au încercat să o oprească așa cum au putut, iar unul dintre ei a placat-o destul de dur, punând-o la pământ. 

Femeia care a intrat pe teren se numește Javon Johanson, iar gestul făcut de aceasta are legătură cu despărțirea de prietenul său, așa cum a explicat aceasta.

"Cea mai mare dorinţă din viaţa mea era să alerg pe un astfel de teren. Şi da, am făcut asta. Am primit ceea ce am meritat. Steward-ul şi-a făcut treaba. Atacul lui a fost, sincer, unul ok. A părut mai rău decât a fost.

Ar fi putut să mă apuce şi aş fi căzut. A fost o experienţă suprarealistă. Era adrenalina mulţimii şi, auzind acel mare vuiet, m-am gândit imediat că trebuie să îmi dau bluza joc. Nu pot să cred cât departe am ajuns, totul s-a întâmplat atât de repede. Eu obişnuiam să joc rugby cu cei trei fraţi, aşa că nu a fost o problemă pentru mine faptul că mi s-a făcut un placaj", a declarat Javon Johanson prin intermediul unui mesaj postat pe TikTok. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!