FOTO "Acesta este Giorgi, are 83 de ani și își apără țara!" O personalitate a sportului ucrainean, prezentată de Octavian Morariu

razboi ucraina Octavian Morariu Rugby Ucraina Rugby
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 15:15
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 15:29

Sportivii din Ucraina își apără țara zi de zi și speră să se oprească repede conflictul inițiat de Rusia lui Vladimir Putin.

Personalitățile din sportul ucrainean nu fac pasul în spate în contextul războiului declanșat de Rusia. 

Foști sportivi care au participat la Jocurile Olimpice, conducători sau fotbaliști, cum e cazul lui Vladimir Bessonov, fost adversar al României la Coppa del Mondo, au trecut la arme și își apără țara.

Și românii care au conexiuni cu sportivii din Ucraina împărtășesc din poveștile lor. A făcut-o Virgil Stănescu, pe Instagram, sau alți fotbaliști, acum a venit rândul lui Octavian Morariu, fost șef al COSR, actual președinte al forului european al sportului cu mingea ovală.

Ocravian Morariu, preşedintele Rugby Europe, a anunţat, luni, pe Twitter, că Giorgi Dzhangirian, fostul preşedinte al federaţiei de rugby din Ucraina, s-a alăturat armatei ucrainene.

"Acesta este Giorgi Dzhangirian, fost preşedinte al Uniunii Ucrainene de Rugby, 83 de ani, apărându-şi ţara”, a scris Octavian Morariu pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!