ROMANIA - MALTA 1-0: Reactie DURA din partea unui oficial FRF la adresa suporterilor: "Nu suntem in razboi cu nimeni, nu avem uniforma militara"

ROMANIA - MALTA 1-0: Reactie DURA din partea unui oficial FRF la adresa suporterilor: "Nu suntem in razboi cu nimeni, nu avem uniforma militara"

Mihai Stoichita a vorbit despre posibila suspendare a suporterilor dupa scandarile din meciul cu Spania pe care Romania l-a pierdut cu 2-1

Echipa nationala risca o sanctionare dura dupa incidentele petrecute in meciul dintre Romania si Spania. Mai multi suporteri aflati in peluza au ales sa nu respecte momentul de reculegere dedicat fetitei lui Luis Enrique, fostul selectioner al Spaniei, care a pierdut lupta cu cancerul saptamana trecuta. De asemenea, pe parcursul partidei, doi suporteri au patruns pe gazon, fiind nevoie sa intervina stewarzii.

In urma celor intamplate, dar si cu precedentul meciului cu Malta, cand suporterii au folosit materiale pirotehnice si au iesit in evidenta cu scandari xenofobe, UEFA urmeaza sa se decida in legatura cu sanctiunile pe care le vor aplica. 

Mihai Stoichita nu intelege atitudinea suporterilor si ii critica.

 

"Am mai castigat meciuri fara spectatori, suntem obisnuiti, si in pregatiri am jucat fara public. Este totusi inadmisibil, am tras un semnal de alarma inaintea meciului, am spus ca singurul lucru care nu se poate schimba la un meci sunt spectatorii, daca sunt dati afara, nu poti aduce altii in loc. 

Romania nu e in razboi cu nimeni, nu vad pe nimeni imbracat in militar, nu atacam pe nimeni. Eu stiam ca suntem un popor tolerant care accepta pe oricine vine in tara. Din pacate, unii nu inteleg treaba asta si imi pare rau pentru ei", a declarat Stoichita pentru Digi Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
BRAT