Pustii de la sate au o sansa URIASA! Gillette si Federatia Romana de fotbal au lansat proiectul "Performanta Are Viitor"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2016, 17:09
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2016, 17:09

Gillette si Federatia Romana de fotbal au lansat proiectul “Performanta Are Viitor”, o initiativa de scouting in zonele rurale ale Romaniei, care isi propune sa descopere tinere talente din mediul rural cu varste curpinse intre 10 si 14 ani impliniti.

Proiectul isi propune sa sporeasca sansele tinerilor de a se face remarcati si de a avea acces la o pregatire sportiva la cele mai bune standarde.

Cei 11 tineri fotbalisti selectati vor fi premiati cu o excursie la Barcelona la finalul campaniei si vor beneficia de un cantonament profesionist alaturi de echipa nationala de fotbal a Romaniei, la Centrul National de Fotbal Mogosoaia.

Caravana se desfasoara sub umbrela programului FRF ”Impreuna suntem fotbal” si are loc in perioada august 2016 – iunie 2017. Primele localitati vizate au fost zonele rurale din Muntenia, Banat si Ardeal, urmand ca Federatia Romana de Fotbal sa continue selectiile pentru a acoperi astfel toata Romania pana la finalul campaniei, in iunie 2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!