Cehia a anuntat ca nu va juca urmatorul meci din Nations League! Comunicat oficial la cateva ore dupa victoria cu Slovacia: care este motivul din spatele deciziei

Cehia a anuntat ca nu va juca urmatorul meci din Nations League! Comunicat oficial la cateva ore dupa victoria cu Slovacia: care este motivul din spatele deciziei

Echipa nationala de fotbal a Cehiei a invins Slovacia aseara in Nations League, scor 3-1, insa a anuntat imediat dupa meci ca nu va evolua in urmatorul meci.

Cehii s-au impus in deplasare cu Slovacia, scor 3-1, insa la scurt timp dupa victoria obtinuta, au anuntat ca nu vor juca urmatorul meci din Nations League.

Pe contul oficial de Twitter al echipei nationale din Cehia a aparut un comunicat in care se explica decizia de a nu juca impotriva Scotiei.

Cehia - Scotia era programat luni, de la ora 21:45.

"Nationala nu va juca luni impotriva Socitiei din cauza deciziei reprezentantilor si a situatiei actuale cu Covid-19. Echipa nationala incheie pregatirile actuale cu efect imediat dupa victoria impotriva Slovaciei", se arata in comunicatul cehilor.

Scotienii au fost luati prin surprindere de comunicat si asteapta o confirmare din partea UEFA pentru a sti daca mai fac sau nu deplasarea in Cehia:

"Suntem constienti de acest comunicat conform caruia, Asociatia de Fotbal din Republica Ceha a luat decizia de a nu juca meciul. Nu am primit nicio notificare oficiala din partea lor in acest sens, dar am contactat UEFA pentru confirmarea starii meciului. Vom veni cu o actualizare cand vom primi clarificari", a declarat un purtator de cuvant al Federatiei de Fotbal din Scotia, potrivit Skysports.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus. Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
BRAT