Mircea Lucescu Liga Campionilor

Ce le-a spus Mircea Lucescu elevilor săi, la vestiar, în pauza meciului Dinamo Kiev - Bayern Munchen 1-2

O nouă înfrângere pentru reputatul antrenor român.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 23:19
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 23:28

Robert Lewandowski a marcat un gol superb din foarfecă, în minutul 14. Celălalt gol a fost înscris de Coman, în minutul 42. Dinamo Kiev a punctat prin Garmash, în minutul 70.

Discursul lui Mircea Lucescu 

Mircea Lucescu a încercat în pauza meciului, la 0-2, să le ridice moralul elevilor săi. 

"Am primit ambele goluri din cauza unor erori pe care le-am comis, dar ne-am exprimat la un nivel ridicat în prima repriză. 

În timpul pauzei le-am zis jucătorilor mei să-și imagineze că scorul este 0-0 și să înceapă actul secund ca și cum nu s-ar fi marcat până atunci.

Le-am cerut să joace pentru mândrie, asta au și făcut în repriza a doua", a dezvăluit Mircea Lucescu, potrivit site-ului UEFA. 

Bayern, care avea deja asigurată prezenţa în optimile de finală, a reuşit a cincea victorie în tot atâtea meciuri, 2-1 cu Dinamo Kiev, în deplasare.

Robert Lewandowski (14), cu un gol magnific din foarfecă, şi Kingsley Coman (42) au marcat golurile victoriei bavarezilor, prezenţi pe Stadionul Olimpic din Kiev fără mulţi jucători importanţi.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu a dat o replică foarte bună, mai ales în repriza secundă, când a şi marcat primul său gol în grupă, prin Denis Garmaş (70).

Dinamo a avut şi două bare în acest meci, una pe repriză, dar a doua, venită în min. 90+2 (Ţîgankov), putea aduce un punct campioanei Ucrainei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!