"Una e sa antrenezi Viitorul, alta e sa fii selectioner". Iordanescu l-a taxat pe Hagi, dupa ce "Regele" i-a transmis: "As juca si cu Sanmartean, si cu Budescu"

Ungaria - Romania se joaca maine, de la 21:45. Urmarim tot ce se intampla inainte, in timpul si dupa meci AICI, in LIVE BLOG

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2015, 19:11
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2015, 20:43

Anghel Iordanescu a vorbit si el intr-o conferinta de presa inaintea partidei Ungaria - Romania, care se va disputa maine, de la 21:45, la Budapesta, urmand sa fie transmisa LIVE TEXT si pe www.sport.ro. Selectionerul echipei nationale a spus ca Romania va intra pe teren cu gandul la victorie, insa avertizeaza: "E un meci foarte greu, pentru ca maghiarii vor si ei o calificare directa la EURO".

Iodanescu a spus ca presiunea inaintea partidei este mare si a vorbit si despre selectia facuta si despre jucatorii pe care i-ar putea trimite in teren. Selectionerul l-a contrazis pe Gica Hagi, care a spus ca el n-ar fi ezitat in a-i trimite in teren si pe Sanmartean, si pe Budescu: "Una e sa fii antrenor la Viitorul, alta e sa fii selectioner", a spus acesta.

"Cu siguranta maghiarii vor sa castige, e normal, pentru ca joaca in fata propriiilor suporteri. Noi ne dorim sa castigam, e un meci important. Presiunea e mai mare pe nationala dupa ce echipele de club au fost eliminate din cupele europene.

Maghiarii se bat si ei pentru primele doua locuri, isi doresc sa se califice direct la EURO.

Presiune exista tot timpul, dar trebuie sa mergem inainte. E posibil sa picam pe locul 3 daca pierdem, dar nu trebuie sa ne gandim la asta.

Respect ce zice Gica Hagi, dar una e sa fii antrenor la Viitorul, alta e sa fii selectioner.

Hagi, daca ar mai fi jucator, ar fi titular", a spus Anghel Iordanescu la conferinta de presa dinaintea meciului cu Ungaria.

Urmarim tot ce se intampla inainte, in timpul si dupa meci AICI, in LIVE BLOG

Modifică setările cookies