Transferul pe care nu il anticipa nimeni! Un jucator important al nationalei, aproape de o mutare SURPRIZA! Anuntul momentului in Europa: "Ar putea exploda!"

Transferul pe care nu il anticipa nimeni! Un jucator important al nationalei, aproape de o mutare SURPRIZA! Anuntul momentului in Europa: "Ar putea exploda!"

Cosmin Contra ar putea primi o noua lovitura importanta.

Dupa ce Alexandru Mitrita a ales sa se transfere in campionatul din Statele Unite ale Americii si a iesit din vizorul nationalei din pricina fusului orar, acum si Alexandru Maxim ar putea sa ajunga intr-un campionat exotic si indepartat.

Presa germana scrie ca Maxim ar putea ajunge in viitorul apropiat in China. Jucatorul lui Mainz a fost inclus de jurnalistii nemti intr-un grup de 7 fotbalisti care pot lua drumul Asiei in cel mai scurt timp.

"Acum doi ani, cand l-au transferat, responsabilii lui Mainz asteptau de la Maxim cu siguranta mai mult decat a aratat. In 50 de partide a bifat 5 goluri, 5 assisturi si rar s-a apropiat de evolutiile bune de la Stuttgart. In China ar avea sansa de a castiga mai mult si, tinand cont de valoarea scazuta a campionatului, ar putea 'exploda' din nou", scriu jurnalistii de la 90 minuten.

Publicatia germana mai noteaza ca atat jucatorul, cat si clubul iau in calcul o despartire desi contractul lui Maxim expira in 2021. Maxim nu a primit nicio oferta din Europa pana in acest moment, asa ca germanii de la Mainz sunt deschisi la negocieri cu cluburile din Asia, singurele care pot achita salariul lui Maxim.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies