Spaniolii plang dupa Florin Andone, dupa ce romanul a lasat-o pe Cordoba inaintea meciului decisiv pentru Play Off: "E ca si cum Real ar juca fara Ronaldo si Bale"

Autor: Sport.ro
Sambata 04 Iunie 2016, 17:48

	Spaniolii plang dupa Florin Andone, dupa ce romanul a lasat-o pe Cordoba inaintea meciului decisiv pentru Play Off: "E ca si cum Real ar juca fara Ronaldo si Bale"

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV

Florin Andone a plecat de la Cordoba inaintea finalului de sezon din Liga Adelante pentru a putea evolua cu nationala la UEFA EURO 2016™. Atacantul, care are si ceva probleme de sanatate acum, suferind o fractura la un deget (DETALII AICI) este regretat de fanii echipei de club si de jurnalistii andaluzi.

Cordoba este la un singur punct de Play Off-ul care sa o arunce in lupta pentru promovare. Din nefericire pentru fanii echipei andaluze, Cordoba nu se va putea baza insa pe niciunul dintre golgheterii sai in acest final de sezon - Florin Andone si Xisco.

"E ca si cum Real Madrid nu i-ar avea la dispozitie pe Ronaldo si Bale pentru o finala de Champions League. Sau ca si cum Barcelona nu s-ar putea baza pe Messi si Luis Suarez", noteaza publicatia diariocordoba.com

Florin Andone va evolua la EURO cu o atela speciala facuta dintr-un material care sa nu ii puna in pericol nici pe adversari.

Cordoba va juca in aceasta seara, de la 21:30, cu Almeria, in ultima etapa a Ligii Adelante, liga secunda spaniola. Meciul este decisiv pentru calificarea in Play Off-ul pentru promovare.

Comisia Europeană solicită o ”frână de urgență” în privința călătoriilor din India
BRAT
Modifică setările cookies