Solutii pentru nationala! Ei sunt cei mai in forma jucatori din Liga I! Pe cine sa ia Razvan?

Autor: Sport.ro
Sambata 21 August 2010, 14:14

	Solutii pentru nationala! Ei sunt cei mai in forma jucatori din Liga I! Pe cine sa ia Razvan?

Mai sunt doua saptamani pana la startul campaniei de calificari la EURO 2012 iar Razvan are nevoie ca de aer de jucatori aflati in forma maxima pentru a incepe cu victorie.

Cum lista de stranieri se imputineaza pe zi ce trece, Razvan va apela la multi jucatori din Liga I la meciurile cu Albania si Belarus de pe 3 si 7 septembrie.

Granzi ca CFR, Unirea si Dinamo nu traverseaza perioade tocmai bune, astfel ca selectionerul trebuie sa gaseasca cele mai bune solutii.

In acest moment, in Liga I sunt patru jucatori aflati in forma maxima! Trei romani si un brazilian, Eric, despre care inca nu se poate pune problema de naturalizare, desi el a anuntat ca este dispus sa faca acest pas. Eric a marcat 7 goluri in acest inceput de sezon in Liga I. "Ronaldinho" de la Medias se afla deja de 3 ani in Romania iar peste doi ani poate fi propus spre acordare de cetatenie.

Ovidiu Herea are 5 goluri in acest sezon si e al doilea golgheter al campionatului. Tibi Balan are patru si a impresionat in meciurile cu Dinamo si CFR. Ambii au mai fost de cateva ori la nationala.

Bogdan Stancu e revelatia Stelei din acest satart de sezon. Atacantul a marcat de patru ori in campionat si odata in Europa League iar stelistii in considera marfa pretioasa de export.

TOP GOLGHETERI LIGA I:
1. Eric 7 GOLURI
2. Ovidiu Herea 5
3. Tiberiu BAlan 4
4. Bogdan Stancu 4

Coşmarul prin care trec bolnavii de Covid-19. Unii trebuie să învețe chiar şi să meargă din nou
BRAT