Soc pe piata transferurilor inainte de startul Europeanului! Cel mai bun jucator al sezonului in Anglia are oferta pe masa

Soc pe piata transferurilor inainte de startul Europeanului! Cel mai bun jucator al sezonului in Anglia are oferta pe masa

"Toata Romania vede Romania" - UEFA EURO 2016™ se vede in DIRECT la ProTV

Campionatul European din Franta sta sa inceapa iar cluburile mari din Europa sunt cu ochii pe competitie pentru a vedea ce transferuri vor face dupa terminarea competitiei.

Arsenal se grabeste insa si a facut deja o oferta pentru Jamie Vardy, senzatia revelatiei din acest an de Premier League. Vardy a fost declarat cel mai bun jucator al sezonului in Anglia si are o clauza de reziliere de 25 de milioane de euro. Pretul este unul mic pentru Anglia insa "greseala" lui Leicester este ca nu s-a gandit ca o sa ia titlul la inceputul sezonului :)

Wenger vrea sa isi asigure serviciile lui Vardy iar fanii se bucura ca in sfarsit Arsenal plateste o suma consistenta pe un atacant. Mutarea este un raspuns la transferul anuntat de Manchester United. Mourinho vrea sa castige toate trofeele sezonul viitor cu Ibrahimovic titular!

VIDEO PROTVPLUS.RO

SUA au aprobat vaccinul anti-Covid-19 al celor de la Pfizer/BioNTech pentru adolescenți
BRAT
Modifică setările cookies