EXCLUSIV S-a enervat "Corleone"! Dragomir îi face praf pe tricolori: "În afară de el, restul pasează doar în lateral"

Dumitru Dragomir corleone Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 17:46
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 17:53

Israel - România e azi, de la 20:45, ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO, dar și în format LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Jocul lent al tricolorilor din meciul cu Grecia 0-1, transmis în direct de Pro X și VOYO, l-a determinat pe Dumitru Dragomir să-i critice dur pe jucătorii lui Edi Iordănescu. Doar cu trei ocazii de poartă în partida de pe Stadionul Ghencea, Cicâldău și colegii lui au avut un joc previzibil cu reprezentativa elenă mai ales în prima repriză.

Abia în actul secund, după ce selecționerul a efectuat mai multe schimbări, au apărut și acțiunile în mare viteză. Debutantul Octavian Popescu a avut rolul de a impulsiona prin câteva șarje ofensive atacul tricolorilor. 

"Noi avem trei deficiențe enorme. Nu mai fugim. Avem viteza a-ntâia și a doua. Nu mai suntem echipă tehnică, noi nu mai pasăm, care cum erau Hagi, Popescu, care te pasău de te amețeau. Noi ținem de minge doar în lateral. Nu avem niciun mijlocaș care să paseze perpendicular, în afară de Olaru, restul pasează în lateral. Eu la fiecare joc îmi notez, pentru că sunt de meserie antrenor", a declarat Dumitru Dragomir, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Darius Olaru a fost chemat de Edi Iordănescu la națională după meciul România - Grecia 0-1, în contextul în care selecționerul a pierdut mai mulți jucători importanți, depistați cu Covid sau răciți. 

Darius Olaru ar putea fi titular în meciul cu Israel transmis azi în direct de Pro X și VOYO, de la 20:45. În vârstă de 23 de ani, Olaru i-a fost elev lui Edi Iordănescu atât la Gaz Metan Mediaș, cât și la FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!