ROMANIA - LIECHTENSTEIN, ORA 21:00, LIVE LA PRO X | Performanta incredibila reusita de Radu&Co! Echipa lui Radoi, cea mai buna aparare din Europa

ROMANIA - LIECHTENSTEIN, ORA 21:00, LIVE LA PRO X | Performanta incredibila reusita de Radu&Co! Echipa lui Radoi, cea mai buna aparare din Europa

Romania U21 - Liechtenstein U21, ora 21:00, in direct la ProX.

Nationala Romaniei este la doar un pas de calificarea la Campionatul European de tineret, turneu ce va avea loc anul viitor in Italia. Romania nu s-a mai calificat la EURO Under 21 de 20 de ani.

Echipa lui Radoi trebuie sa nu piarda cu Liechtenstein pentru a fi matematic calificata la EURO. Nationala condusa, in prima parte de Daniel Isaila, si acum de Radoi a avut un parcurs aproape perfect in preliminarii. Alaturi de Anglia, Romania este nationala cu cea mai buna defensiva din Europa.

"Tricolorii mici" au incasat doar patru goluri in aceasta campanie de calificare. Doua cu Portugalia, cate unul in fiecare partida, unul cu Elvetia si unul cu Bosnia. Niciodata Romania nu a incasat mai mult de un gol intr-un singur meci in aceasta campanie de calificare.

Dupa ce meciul cu Tara Galilor s-a jucat cu casa inchisa la Cluj, nationala lui Radoi se asteapta la un stadion plin si la Ploiesti. Organizatorii au prelungit aseara programul caselor pana la ora 21:00, dupa ce au vazut cozile de la bilete. Pana in acest moment s-au dat peste 7500 de tichete si se estimeaza o asistenta dubla, care sa egaleze recordul stabilit la Cluj vineri seara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Impactul unui Brexit fără acord, mai păgubos pentru Regatul Unit decât pandemia de COVID-19
BRAT