EXCLUSIV Reacție vehementă la adresa FRF: "Am vorbit cu Boloni, i-au pus niște condiții ca să-și bată joc de el!"

Edi Iordănescu se pregătește pentru primele meciuri la naționala României, amicalele cu Grecia (25 martie) și Israel (29 martie), ÎN DIRECT la Pro X.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 11:14
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 11:17

Înainte de instalarea lui Iordănescu, FRF a negociat cu mai mulți antrenori, iar cel mai aproape de instalare a părut să fie Laszlo Boloni.

Valeriu Iftime: "FRF i-a pus niște condiții lui Boloni ca să-și bată joc de el"

Negocierile dintre cele două părți au durat câteva săptămâni, Boloni chiar a venit în România pentru a discuta cu Răzvan Burleanu, însă, în cele din urmă, nu s-a ajuns la un acord. FRF ar fi intenționat să includă mai multe clauze în contract prin care selecționerul să poată fi demis încă din această toamnă, dacă rezultatele din Liga Națiunilor nu erau satisfăcătoare.

Valeriu Iftime, un mare fan al lui Boloni, spune că a discutat cu antrenorul liber de contract și nu are deloc încredere în Edi Iordănescu pentru postul de selecționer.

"Singura chestiune care m-a afectat foarte tare este faptul că nu l-a lăsat antrenorul naționalei pe domnul Boloni. Eu cred că Boloni era varianta care emula tot, strângea totul, spărgea bula asta de neputință pe care o avem acum. Eu am stat de vorbă cu Boloni.

Avea niște chestii care mi se păreau revoluționare. I-au pus niște condiții ca să-și bată joc de el. Eu vă garantez că nu se poate, dar să dea Dumnezeu să poată domnul Iordănescu", a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Programul naționalei României în 2022

  • 25 martie: România - Grecia (amical)
  • 29 martie: Israel - România (amical)
  • 4 iunie: Muntenegru - România (Liga Națiunilor)
  • 7 iunie: Bosnia și Herțegovina - România (Liga Națiunilor)
  • 11 iunie: România - Finlanda (Liga Națiunilor)
  • 14 iunie: România - Muntenegru (Liga Națiunilor)
  • 23 septembrie: Finlanda - România (Liga Națiunilor)
  • 26 septembrie: România - Bosnia și Herțegovina (Liga Națiunilor)
Modifică setările cookies