N-a impresionat cu Alkmaar, dar e pe lista lui Iordanescu! Budescu, in lot pentru Ungaria si Grecia: "Poate fi omul decisiv!"

N-a impresionat cu Alkmaar, dar e pe lista lui Iordanescu! Budescu, in lot pentru Ungaria si Grecia: "Poate fi omul decisiv!"

Romania intalneste Ungaria pe 4 septembrie la Budapesta. Trei zile mai tarziu, nationala nostra joaca cu Grecia pe National Arena.

"Budescu mai intai sa o califice pe Astra si apoi mai vorbim de convocare", a spus Iordanescu zilele trecute, pastrand misterul asupra convocarii.

Budescu n-a impresionat aseara cu Alkmaar. A avut o evolutie stearsa si l-a facut pe Sumudica sa vorbeasca dupa meci despre faptul ca "se astepta la mai mult de la unii jucatori."

Insa atacantul Astrei va fi in lotul Romaniei pentru partidele cu Ungaria si Grecia. Viorel Moldovan, secundul echipei nationale, crede ca Budescu poate fi omul care sa faca diferenta in meciurile decisive pentru calificarea la Euro.

"Noi l-am monitorizat foarte atent pe Budescu, inclusiv domnul Iordanescu. Stim foarte bine calitatile lui, si defectele lui. Nu as vrea sa vorbesc mult despre acest subiect. Referintele pe care noi i le-am trimis domnului Iordanescu despre el au foarte multe plusuri, dar exista si minusuri. Stim foarte bine ce avem de facut. Important pentru noi, pentru echipa nationala este sa reusim sa formam un grup puternic pentru aceste doua meciuri capitale.Trebuie sa alcatuim un prim 11 competitiv."

"Fara indoiala, Budescu poate fi omul decisiv. Este un jucator cu calitati deosebite. Are multe plusuri, mai multe plusuri decat minusuri. In opinia mea are calitatile necesare sa faca diferenta in orice moment, de altfel a si facut-o la echipa de club in ultima perioada. Este un jucator de calitate.", a declarat Viorel Moldovan.

Lotul Romaniei pentru meciurile cu Ungaria si Grecia va fi anuntat duminica seara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies