Mesajul războinic transmis de Adi Popa înaintea încleștării România - Armenia, LIVE pe Pro TV și VOYO

Adrian Popa armenia Romania Nationala România
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 13:19
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 13:27

Adrian Popa era pe teren la duelul dintre România și Armenia de acum cinci ani.

El chiar înscria în celebrul 5-0 de la Erevan. Fotbalistul ajuns la CSA Steaua, în Liga a doua, crede că echipa națională nu ar trebui să aibe nici acum probleme și că victoria este obligatorie.

România - Armenia este LIVE pe PRO TV și VOYO.ro luni, de la ora 21:45.

„(n. r. Te așteptai vreodată să pierdem în Armenia?) Ultimul meu meci la națională jucat în fața propriilor suporteri a fost 1-0 cu Armenia . La Erevan am câștigat cu 5-0 în octombrie 2016 și am deschis scorul în minutul 10. Cred că asta spune multe. Vremurile se schimbă și e normal. E o altă generație.

Sincer nu ar trebui să avem probleme cu Armenia. Nu mi se pare că sunt cu mult mai puternici față de meciurile din 2016-2017. Jucăm acasă și avem jucători care pot face diferența. Stanciu mi se pare într-o formă foarte bună. Previziunile zic eu că sunt bune. Privim cu interes următoarele meciuri și sperăm că vom reuși să câștigăm.

Cu Germania era clar că va fi foarte, foarte greu. Cu Armenia dacă dorim să ne calificăm categoric avem doar o singură opțiune: să câștigăm. Repet, dacă dorim să ne calificăm. Dacă nu atunci nu vom emite pretenții nici de acum încolo.

Din punctul meu de vedere suntem într-o perioadă de tranziție și ultimele meciuri au fost îmbucurătoare. Am speranța că vom termina pe locul doi. În 2016 am fost la EURO.

Și atunci am fost blamați că am obținut calificarea cu Finlanda, cu Feroe, dar se pare că am ajuns să tânjim după aceste calificări! Am participat în acea campanie, știu cât de greu a fost și cât am tras. Păcat de acel meci cu Albania pentru că acolo se putea schimba totul și poate alta ar fi fost soarta naționalei.

Eu spun că Mirel Rădoi ar trebui să continue. Categoric! Mai ales după ultimele meciuri. Este în obiectiv, echipa din punctul meu de vedere la ultimele trei meciuri a arătat foarte bine. Am câștigat, am scos un egal în Macedonia de Nord, o echipă foarte incomodă și care a fost la Campionatul European”, a spus Adrian Popa, pentru Fanatik.

Echipa probabilă a României: 

Niță - Rațiu, Chiricheș, Rus, Toșca - R.Marin, Stanciu - I.Hagi, Cicâldău, Mihăilă - Keșeru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!