Ianis Hagi, situație complicată. "Acum trei zile am avut o discuție cu el"

Fiul lui Gheorghe Hagi se află în recuperare după accidentarea suferită în acest an.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Octombrie 2022, 16:27
Data actualizarii: Miercuri 12 Octombrie 2022, 16:53

Ianis Hagi a fost lovit de ghinion, la începutul anului, la o partidă jucată pentru echipa sa de club, Glasgow Rangers. Fiul "Regelui" s-a accidentat în ianuarie și a trebuit să fie operat de urgență la genunchi.

Edi Iordănescu, despre absența lui Ianis Hagi

Cei din staff-ul lui Rangers au anunțat la momentul respectiv că Ianis Hagi va rata tot sezonul din cauza problemelor medicale și că Giovanni van Bronckhorst (47 ani) se va putea baza pe el abia din vară.

Între timp, perioada de refacere s-a prelungit, iar Ianis Hagi încă așteaptă avizul medicilor pentru a reveni pe teren, în contextul în care el efectuează antrenamente ușoare.

Absența lui Ianis Hagi a cântărit mult și în jocul primei reprezentative a României. Fără jucători creativi pe teren, naționala a arătat ca o echipă de pluton în Nations League. A retrogradat în Liga C pe fondul enor evoluții șterse. Doar victoria din ultima etapă contra Bosniei a mai cosmetizat din imaginea conturată. 

Edward Iordănescu nu ştie exact când se va putea baza din nou pe Ianis Hagi, jucător care a suferit în luna ianuarie o ruptură de ligamente.

"Acum trei zile am avut o discuţie cu Ianis Hagi, procesul lui de recuperare s-a prelungit un pic. Nici el nu a putut să-mi spună ceva concret.

E sub observaţia staff-ului medical de la club. Dacă el va reveni în acest an pe teren, atunci pentru noi poate deveni rapid o opţiune", a precizat Iordănescu, într-o conferință de presă, miercuri după-amiază. 

  • 7 milioane de euro e cota lui Ianis Hagi
  • 31 mai 2024 e data la care îi expiră contractul cu Rangers
  • Două goluri în 23 de selecții a marcat la națională
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!