Herea: "Nu ne-a interzis nimeni sa mergem la nationala, dar Rapid - Dinamo trebuie amanat"

Autor: Sport.ro
Joi 26 Martie 2009, 15:10
Herea: "Nu ne-a interzis nimeni sa mergem la nationala, dar Rapid - Dinamo trebuie amanat"

Rapidul si Dinamo au facut pact: “derby-ul trebuie reprogramat” Rada vrea sa catsige dubla cu Dinamo, Rednic spune ca poate juca oricand cu Rapid, iar Herea spune ca nimeni nu i-a interzis sa vina la nationala! VEZI CE SPUNE HEREA:

"Suntem tineri si ne bucuram ca am fost convocati pentru acest amical, speram ca pe viitor sa facem pasul la echipa mare. Clubul nu ne-a interzis sa venim la lotul B. Singurele discutii au fost cele din presa prin care conducerea si-a exprimat dorinta ca partida cu Dinamo sa fie reprogramata pentru sambata sau duminica. Si eu cred ca ar fi normal sa fie reprogramata, pentru ca acest meci este miercuri, ne intoarcem joi, iar vineri sa joci cu Dinamo e obositor. Mai ales ca noi mai avem jucatori convocati si la nationala Muntenegrului, pe Bozovici si Djalovici. Asa ca pentru spectacol ar fi bine sa fie reprogramat", a declarat Herea

Echipa nationala B a Romaniei va disputa la 1 aprilie, incepand cu ora 21.30, o partida amicala la Rio Maior cu selectionata similara a Portugaliei.

Valeriu Rachita – antrenorul nationalei B, a declarat ca oficialii lui Dinamo si Rapid, Cristi Borcea si Grigore Sichitiu, i-au propus alti jucatori la lot in locul fotbalistilor Moti, Cristea, Herea si Lazar, dar i-a refuzat.

 

Tot ce trebuie să știm despre vaccinul anti-COVID. România, pe lista țărilor care l-au rezervat
BRAT