Echipa Nationala edward iordanescu FRF Joma Razvan Burleanu Nationala

FOTO ȘI VIDEO FRF a semnat un nou contract cu sponsorul echipamentelor echipei naționale. Răzvan Burleanu, reacție sinceră

Echipa națională va continua să poarte „Joma” pe tricou pentru următorii patru ani.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 19:17
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 19:17

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF) Răzvan Burleanu și selecționerul Edward Iordănesc au fost prezenți la fabrica Joma din Spania, unde s-a semnat prelungirea contractului cu sponsorul de pe echipamentele echipei naționale.

„Am ales să continuăm cu Joma, care a arătat pe parcursul parteneriatului cel mai mare sprijin și implicare în toate proiectele Federației Române de Fotbal. Este important să avem parteneri care să aibă încredere în întregul proces de reconstrucție a echipei naționale și Joma este unul dintre ele. 

Faptul că susține toate echipele naționale din 2015 demonstrează acest angajament esențial. Sper ca împreună să reușim să realizăm visul nostru, acela de a ne califica la următoarele turnee finale, Euro 2024 și Campionatul Mondial din 2026”, a specificat Răzvan Burleanu, potrivit frf.ro.

„Suntem mândri că am reînnoit încrederea Federației Române de Fotbal, deoarece aceasta arată că, împreună, am făcut o treabă grozavă în cei șapte ani de relație. Noi, cei de la Joma, vom continua să lucrăm pentru ca relația să rămână aceeași în următorii patru ani”, a continuat Alberto Lopez, directorul general Joma și directorul departamentului de textile, conform aceleiași surse.

Burleanu, mândru că Joma reprezintă echipa națională a României

Răzvan Burleanu a mai precizat faptul că este mândru că Joma va reprezenta în continuare echipamentele echipei naționale de fotbal a României. 

Firma de echipament sportiv Joma a semnat în 2015 prima dată primul contract cu FRF, după ce România a încheiat o colaborare de nu mai puțin de 45 ani cu Adidas.

„Cele noi o să le descoperim anul viitor. Celelalte, cele pe care le știm deja (n.r. echipamentele), le vedem și chiar suntem mândri că în una dintre cele mai importante fabrici la nivel mondial găsim echipamentul echipei naționale”, a mai spus Burleanu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!