Alex Chipciu ”intră prin alunecare” la Dan Petrescu: ”Decât să fiu ținut cu biciul, prefer să joc la U Cluj”

alex chipciu CFR Cluj Dan Petrescu Universitatea Cluj Superliga Alex Chipciu / U Cluj
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 18:47
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 18:48

Plecat de la CFR Cluj la rivala Universitatea, după doi ani și jumătate la campioana României, Alex Chipciu (33 de ani) a vorbit despre relația cu fostul său antrenor, Dan Petrescu.

Mijlocașul, de șase ori campion al României, a recunoscut că au existat neînțelegeri cu fostul său antrenor.

Alex Chipciu: ”Decât să fiu ținut cu biciul, prefer să joc la U Cluj”

„Orice jucător ar spune că da (n.r. - că a fost nedreptățit de Dan Petrescu). Vreau să fiu și corect, nu pot să spun că eram Maradona mereu. Voiam să joc mai mult. Am și vorbit de foarte multe ori, n-a declarat niciodată nimic despre mine. Nu vreau să-mi omor sufletul, nu aș face orice sacrificiu doar ca să fiu campion. Prefer să joc la U Cluj, să simt nebunia aia, energia aia, decât să fiu într-un stil, ținut cu biciul... nu știu.

Nu știu dacă e disciplină, e mai mult decât disciplină. Nu vreau să folosesc cuvinte mai dure, dar nu era ce trebuie pentru sufletul meu. Dacă puteam să fiu așa, mai stăteam pe acolo, mai puneam o perie pe antrenor, dar eu nu sunt genul ăsta. Nu a fost pe sufletul meu și nici eu nu am fost pe sufletul dumnealui, asta e clar. Dar nu-i iau din merite, a câștigat campionate, mi-a marcat copilăria”, a spus Alex Chipciu, pentru Fanatik.

Fostul jucător de la Anderlecht sau Sparta Praga a fost cedat la Universitatea Cluj în această vară și a prins deja 15 meciuri în tricoul nou-promovatei, sub comanda antrenorilor Erik Lincar și Eugen Neagoe.

Chipciu nu a evoluat împotriva CFR-ului în meciurile din campionat și Cupa României, din cauza unei clauze conform căreia Universitatea nu are voie să-l folosească pe acesta în meciurile directe cu CFR.

În doi ani și jumătate la CFR Cluj, Alex Chipciu și-a trecut în palmares trei titluri și o Supercupă a României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!