Drama gigantului din poarta Romaniei: Parintii sai nu au ascultat cand i s-a cantat IMNUL! Vezi aici de ce!

Eroul nationalei de la Paris, Pantilimon a crescut in 5 ani cat altii... in 50 ! Timisoara l-a luat in 2005 cu doar 100.000 de Euro si acum cere 5 milioane pe uriasul din poarta. Pentru paradele lui Pantilimon de la Paris s-au bucurat si parintii lui surdo-muti.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2010, 21:34
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2010, 21:34

Hagi si Piturca l-au propulsat la Timisoara si la nationala pe omul care i-a exasperat pe francezi cu paradele sale.

Juventus si Chelsea au pus deja ochii pe el. Pantilimon are 2,03. Cand era mai mic a jucat atacant. Durerea lui cea mare e ca parintii sai surdo-muti nu au auzit cum i s-a cantat imnul pe Stade de France.

Batut dintr-un ofsaid, Pantilimon e convins - Franta nu mai poate fi ajunsa.

"Cu siguranta de acum ne vom lupta pentru locul doi. Nu ne mai putem lupta cu Franta, cred ca au luat un avantaj serios pentru ocuparea primului loc si de acum incolo sa ne gandim la ocuparea locului doi.

S-au spus cuvinte frumoase despre mine si sunt bucuros de lucrul acesta, intr-un fel am si un pic de amaraciune ca nu am putut scoate mai mult la Paris. Comparatii se fac tot timpul. Silviu Lung a fost special in felul lui pentru ce a facut pentru aceasta tara, iar eu sunt la inceput de drum si sper sa fie foarte bine de acum incolo.

Sunt bucuros ca sunt in crestere, ca sunt apreciat", a declarat Pantilimon la revenirea in Timisoara.

Modifică setările cookies