Craiova, in conflict cu FRF: "Ce reactie sa mai avem noi?" Oltenii au avut o cerere speciala in privinta lui Bancu si Baluta

CSU Craiova reclama modul in care FRF s-a purtat cu cei doi olteni chemati la lot de Cosmin Contra.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Noiembrie 2017, 16:02
Data actualizarii: Miercuri 15 Noiembrie 2017, 16:07

Craiova si-a inaugurat saptamana trecuta noul stadion in amicalul cu Slavia Praga si ar fi vrut ca si Baluta si Bancu sa ia parte la acest eveniment. Oltenii i-au rugat pe oficialii FRF sa le permita celor doi sa vina pentru amical, propunere refuzata categoric, informeaza DigiSport. Meciul cu Slavia Praga s-a jucat la o zi dupa amicalul cu Turcia, iar oltenii cereau o "permisie" de doar cateva ore pentru cei doi fotbalisti. FRF a refuzat clar motivand ca Bancu si Baluta sunt jucatori importanti pentru Contra si trebuie sa ramana concentrati in perspectiva amicalului cu Olanda.

Baluta si Bancu sunt singurii jucatori din lot pe care Contra nu i-a folosit deloc in cele doua amicale, iar oficialii Craiovei sunt extrem de nemultumiti de aceasta situatie.

"Ce reactie sa mai avem noi? Gica Popescu a spus totul! Suporterii olteni, pe toate site-urile, dar si restul fanilor echipei nationale, sunt dezamagiti ca cei doi fotbalisti craioveni n-au jucat deloc. Asta inseamna ca se simt jigniti de faptul ca cei doi jucatori au fost singurii dintre convocati care nu au jucat deloc", a declarat Marcel Popescu pentru DigiSport.

Gica Popescu a avut o reactie extrem de dura la adresa lui Contra dupa ce Bancu si Baluta au ramas pe banca atat la meciul cu Turcia, cat si cel cu Olanda.

"A chemat jucatori pe care nu i-a bagat deloc in ambele meciuri. Cred ca singurii pe care nu i-a bagat sunt cei doi jucatori ai Craiovei, Bancu si Baluta. Cosmin trebuie sa realizeze ca nu mai este antrenorul lui Dinamo. Este antrenorul echipei nationale", a declarat Popescu imediat dupa meciul cu Olanda.

Modifică setările cookies