Contra arunca BOMBA preliminariilor EURO 2020: Stanciu vrea sa se retraga de la nationala! "Mi-a zis: 'Mister, eu nu vreau sa-ti fac probleme'!"

Contra arunca BOMBA preliminariilor EURO 2020: Stanciu vrea sa se retraga de la nationala! "Mi-a zis: 'Mister, eu nu vreau sa-ti fac probleme'!"

Cosmin Contra, selectionerul nationelei, a facut o dezvaluire incredibila.

Contra a declarat ca Nicolae Stanciu vrea sa se retraga de la nationala. Stanciu a fost foarte afectat dupa meciurile cu Norvegia si Malta si i-a transmis selectionerului ca este pregatit sa renunte la nationala.

"Da, sincer, unii chiar au plans (n.red. dupa criticile din ultima perioada). Stanciu era foarte afectat. Nimeni nu stie ca dupa meciul din Malta, in avion, Nicusor mi-a spus ca el nu vrea sa faca probleme echipei nationale, ca nu vrea sa apara discutii din cauza lui. Nu mai vine daca lumea asta vrea si crede despre el. El iubeste foarte mult echipa nationala, dar nu vrea sa incurce pe nimeni. Eu pot pune la dispozitia tuturor cifrele lui Stanciu la antrenamente, in jocuri, peste tot si veti vedea ca este printre cei mai buni jucatori ai nationalei. Aproape tot timpul. Mai sunt momente cand nu este inspirat, cand nu are acele sclipiri pe care le avea inainte, dar tot ceea ce s-a creat in jurul lui il afecteaza. Este un baiat extraordinar si mi-as dori 10 de Nicusor Stanciu ca implicare, ca atitudine, ca potential tactic si fizic!", a declarat Cosmin Contra pentru Fanatik.

Contra a precizat ca a discutat indelung cu Stanciu si spera sa-l fi convins sa nu renunte la nationala. De asemenea, Contra a declarat si ca Stanciu vrea sa revina in fotbalul european dupa experienta din Arabia Saudita.

"Am avut o discutie foarte lunga pe drumul de intoarcere din Malta, pe avion, si sper sa-l fi intors din decizia de a se retrage de la echipa nationala! Nu stiu ce sa zic… Chiar a spus: 'Mister, eu nu vreau sa-ti fac probleme din acest punct de vedere!'. Am ramas un pic surprins, dar lumea nu-si da seama. Sunt jucători care sufera, au familii care sufera, au sotii, copii, parinti, care citesc tot ce se scrie. Noi il luam si il criticam pe Nicusor Stanciu pentru ca nu mai este asa inspirat pe faza ofensiva, dar nu ne uitam ce intensitate are in dueluri, cat alearga… Numai la meciul de la Belgrad a avut 13,8 kilometri alergati, din care 6 la intensitate maxima! A luat cineva aceste date? Eu le pun la dispozitie ca sa facem o analiză completa si corecta a jucatorului Nicusor Stanciu", a mai declarat Contra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies