Care FCSB? Pentru nemti a fost Steaua toata ziua! Ce s-a intamplat in direct la televiziunea germana in meciul Romania - Germania

FCSB rene adler Nationala Care FCSB? Pentru nemti a fost Steaua toata ziua! Ce s-a intamplat in direct la televiziunea germana in meciul Romania - Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Martie 2021, 21:35
Data actualizarii: Marti 30 Martie 2021, 21:36

Germania - Romania s-a vazut in Germania pe ProSieben.

Comentatorii au fost Matthias Stach, unul dintre cei mai importanti experti ai statiei, si fostul international german Rene Adler. Celor doi le-a atras atentia prezenta a 6 jucatori din lotul liderului Ligii 1, FCSB, in echipa deplasata de Mutu in Ungaria. Pentru nemti, scandalul Steaua - FCSB nu e un subiect cunoscut. Vlad, Harut, Olaru, Morutan, Oaida si Octavian Popescu au fost prezentati ca jucatori de-ai Stelei.

Adler, portar cu 12 selectii in nationala mare a Germaniei, l-a remarcat pe Vlad, care a fost cel mai bun jucator al lui Mutu in jocul din aceasta seara.

In afara de confuzia Steaua - FCSB, la microfonul ProSieben s-a mai produs o confuzie. In momentul in care au vorbit despre imnul Romaniei, "Desteapta-te, romane!", germanii i-au spus "Himnusz".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!