Detalii de ultima ora despre acuzatiile de RASISM de la Romania - Suedia! EXCLUSIV: Filmul complet al evenimentelor. Ce a facut ISAK si de ce a oprit arbitrul meciul

Detalii de ultima ora despre acuzatiile de RASISM de la Romania - Suedia! EXCLUSIV: Filmul complet al evenimentelor. Ce a facut ISAK si de ce a oprit arbitrul meciul

Scandalul de rasism fara probe de la Romania - Suedia asteapta un verdict.

Desi inregistrarile facute in toate zonele stadionului nu arata nicio proba concludenta care sa sustina acuzatiile atacantului Isak, suedezii insista in rolul victimei.

www.sport.ro a intrat in posesia mai multor informatii care neaga versiunea fotbalistului de la Real Sociedad.

Nu doar selectionerul suedez Janne Andersson nu a auzit nimic. Nici al 4-lea arbitru, nici announcerul arenei, nici managerul de meci sau vreun alt oficial aflat la marginea terenului nu a facut-o!

Isak isi sustine versiunea. In interviul acordat imediat dupa partida, varful a insistat ca a auzit 'scandari rasiste' si ca i-a transmis asta centralului italian, fara a-i cere insa oprirea meciului.

Reporterii sport.ro au aflat ce i-a zis centralul celui de-al patrulea oficial imediat dupa discutia cu Isak: "Aplica pasul 1 din procedura!" Asta inseamna ca Orsato a vrut ca pe stadion sa fie facut anuntul ca au existat scandari rasiste, urmand ca la pasul 2 sa fie intrerupt jocul temporar. Pasul 3 ar fi fost abandonarea definitiva a partidei.

Nu exista date despre ceea ce a scris Orsato in raportul de meci, nici despre pozitia delegatului UEFA. Informarea oficiala fata de Federatie va fi facuta de catre UEFA in perioada urmatoare.

Nici Jandarmeria, care a avut sute de oameni la meci, nu a fost sesizata de existenta vreunui eveniment cu caracter rasist la partida, au spus pentru www.sport.ro surse din institutie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies