Detalii de ultima ora despre acuzatiile de RASISM de la Romania - Suedia! EXCLUSIV: Filmul complet al evenimentelor. Ce a facut ISAK si de ce a oprit arbitrul meciul

Detalii de ultima ora despre acuzatiile de RASISM de la Romania - Suedia! EXCLUSIV: Filmul complet al evenimentelor. Ce a facut ISAK si de ce a oprit arbitrul meciul

Scandalul de rasism fara probe de la Romania - Suedia asteapta un verdict.

Desi inregistrarile facute in toate zonele stadionului nu arata nicio proba concludenta care sa sustina acuzatiile atacantului Isak, suedezii insista in rolul victimei.

www.sport.ro a intrat in posesia mai multor informatii care neaga versiunea fotbalistului de la Real Sociedad.

Nu doar selectionerul suedez Janne Andersson nu a auzit nimic. Nici al 4-lea arbitru, nici announcerul arenei, nici managerul de meci sau vreun alt oficial aflat la marginea terenului nu a facut-o!

Isak isi sustine versiunea. In interviul acordat imediat dupa partida, varful a insistat ca a auzit 'scandari rasiste' si ca i-a transmis asta centralului italian, fara a-i cere insa oprirea meciului.

Reporterii sport.ro au aflat ce i-a zis centralul celui de-al patrulea oficial imediat dupa discutia cu Isak: "Aplica pasul 1 din procedura!" Asta inseamna ca Orsato a vrut ca pe stadion sa fie facut anuntul ca au existat scandari rasiste, urmand ca la pasul 2 sa fie intrerupt jocul temporar. Pasul 3 ar fi fost abandonarea definitiva a partidei.

Nu exista date despre ceea ce a scris Orsato in raportul de meci, nici despre pozitia delegatului UEFA. Informarea oficiala fata de Federatie va fi facuta de catre UEFA in perioada urmatoare.

Nici Jandarmeria, care a avut sute de oameni la meci, nu a fost sesizata de existenta vreunui eveniment cu caracter rasist la partida, au spus pentru www.sport.ro surse din institutie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Vă rog pe toți, purtați mască, păstrați distanța, ca să scăpăm de această epidemie”. Ce spune despre interlopi
BRAT