FOTO ȘI VIDEO Incidente violente pe stadion la România - Ucraina, la EURO U21! Fanii din "Uniți sub tricolori", scoși afară de pe arenă

uniti sub tricolor EURO U21 Ghencea incidente suporteri Romania - Ucraina Nationala U21
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 21:06
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 21:23

România U21 a pierdut cel de-al doilea meci la Campionatul European care se desfășoară în România și Georgia. 

După înfrângerea la scor cu Spania, "tricolorii" antrenați de Emil Săndoi au pierdut și în fața Ucrainei, scorul final fiind decis de autogolul lui Victor Dican. În urma acestui rezultat, România U21 a pierdut orice șansă de a se califica în sferturile de finală ale competiției. 

Divizia "Uniți sub Tricolor", scoasă afară de pe stadion
 

Spre finalul partide, după ce au dat drumul la mai multe fumigene și torțe, ultrașii de la "Uniți sub Tricolor" au fost scoși din arenă, iar în afara acesteia au avut loc mai multe incidente între suporteri și jandarmi. 

Prima reacție după ce România U21 a părăsit EURO 2023: „Vorbim de copii”
 

Aurel Țicleanu, fost internațional român, a vorbit despre naționala de tineret după ce a părăsit EURO 2023 și a remarcat faptul că jucătorii au încercat să se remarce mai mult din punct de vedere individual.

"Vorbim de copii, încă. Ne așteptam la mai mult, într-adevăr. Dar, până la urmă, principalul obiectiv al naționalelor de tineret e să furnizeze jucători pentru echipa mare.

(n.r. care a fost schimbarea față de meciul cu Spania?) Probabil a fost acel leac de frică. Băieții s-au schimbat. Jucătorii noștri vor mult din punct de vedere individual. Vor să se remarce.

Au citit în ziare că vor veni scouteri, cluburi mari. Uite că lucrurile au stat la un alt nivel. Să nu uităm și cu cine am jucat. Spania, campioana mondială de la U17, U19. 

Acum iar am dat de o echipă cu omogenitate. A fost campioană la U20. Faptul că noi nu îi cunoaștem nu înseamnă că nu sunt buni", a spus Aurel Țicleanu la Televiziunea Română.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!