Miercuri 11 Aprilie 2018, 18:57

Presedintele Romei plateste 230.000 € dupa ce a sarit in fantana de bucurie, dupa eliminarea Barcelonei


	Presedintele Romei plateste 230.000 € dupa ce a sarit in fantana de bucurie, dupa eliminarea Barcelonei

Rezumatele UEFA Champions League sunt in aceasta seara la PRO X, de la 23:50

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Presedintele clubului AS Roma, James Pallota, plateste 230.450 de euro, dupa ce a sarit in fantana din Piazza del Popolo, de bucurie pentru miracolul eliminarii Barcelonei in sferturile UEFA Champions League.

Imediat dupa gestul necontrolat, Pallota a fost amendat de politisti cu 450 de euro. Si-a cerut scuze si a mers la primarie sa se "impace" cu autoritatile locale.

Pallota a decis sa doneze, in numele clubului AS Roma, 230.000 de euro pentru restaurarea fantanii.

"Vreau sa ii multumesc primarului pentru aceasta amenda binemeritata, de 450 de euro. Am fost prins de entuziasmul momentului, a fost o noapte magica pentru toti cei care iubim Roma. Nu as dori sa incurajez oamenii de pe strada sa sara in fantana. M-am gandit ca ar fi un gest foarte frumos sa donam suma de 230.000 de euro pentru restaurarea fantanii.", a spus Pallota.

"Este un gest binevenit, ii multumim domnului Pallota pentru aceasta donatie", a spus primarul orasului Roma, Virginia Raggi.

Raportăm oficial mai puțin de 10% din infecții. Greșelile făcute de medici și pacienți