Liga 2

"Să ne fie rușine!". Oprița, furios după eșecul clar al Stelei cu Hermannstadt: "S-a dat la o parte?"

CSA Steaua a pierdut clar meciul cu FC Hermannstadt, scor 1-4, în runda a cincea din play-off-ul ligii secunde.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 20:04
Data actualizarii: Duminica 17 Aprilie 2022, 20:05

Baba Alhassan, cu o dublă (13', 27'), Silviu Balauare (60') și Valentin Buhăcianu (81' - penalty) au înscris pentru sibieni în Ghencea, în timp ce unicul gol al Stelei a fost marcat de Bogdan Chipirliu, în minutul 41, din penalty.

Oprița, furios după eșecul clar al Stelei cu Hermannstadt:

CSA Steaua a rămas cu o singură victorie obținută în play-off-ul din Liga 2, iar Daniel Oprița s-a arătat extrem de nemulțumit de modul în care au evoluat elevii săi, în special cei introduși în partea secundă.

"O rușine, le-am și spus, să ne fie la toți că ne-am prezentat cum ne-am prezentat azi. Au jucam cam cu aceiași jucători, unii au fost accidentați, sunt jucători care au făcut un antrenament înainte de joc și au intrat pe teren. Drăghici s-a accidentat cu câteva zile înainte de meci. Sunt supărat pe cei care intră. 

Am făcut schimbări să facem ceva. Așteptam de la ei dorință, să demonstreze că merită să joace, chiar dacă Hermannstadt a făcut un joc perfect. Trebuie felicitați, o echipă matură, de forță, am pierdut fizic astăzi. N-am avut vlagă astăzi", a spus Oprița.

Întrebat dacă se putea face mai mult la primele două goluri, în special la cel în care Dean Beța nu a sărit la cap cu Alhassan, Daniel Oprița a avut un răspuns categoric.

"De ce? S-a dat la o parte? Nu, mă aștept la întrebările astea. Le-am și spus, normal că te vor acuza când joci în maniera asta că ai jucat mai ușor cu Hermannstadt. Nu cred că s-a întâmplat asta, nu voi face cărțile pentru altă echipă niciodată. Încercăm să jucăm, d-aia sunt supărat și mi-e rușine de ce s-a întâmplat.

La 2-1 am sperat, am încercat să bag jucători proaspeți, dar care m-au dezamăgit. Poate e mai bine așa, știm unde suntem, ne-am văzut limitele și știm ce avem de făcut în vară. La ce se vede astăzi, suntem doar o echipă bunicică de Liga 2", a mai spus Oprița.

În urma acestui rezultat, CSA Steaua rămâne pe locul 4, cu 42 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt își consolidează poziția secundă, cu 52 de puncte.

Modifică setările cookies