Ovidiu Burca Dinamo Dinamo - Gloria Buzău Liga 2

VIDEO Ovidiu Burcă, mulțumit după Dinamo - Gloria Buzău 1-1: ”Trebuie să creștem intensitatea”

Ovidiu Burcă a tras primele concluzii după egalul obținut de Dinamo, scor 1-1 cu Gloria Buzău.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 15:03
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 15:03

Antrenorul lui Dinamo este mulțumit cu punctul care o duce pe echipa sa pe locul cinci după prima etapă din play-off, poziție care asigură salvarea participarea la baraj, în condițiile în care CSA Steaua nu are drept de promovare.

Dinamo are acum 32 de puncte și este la egalitate atât cu Gloria Buzău, cât și cu Unirea Dej, adversara din următoarea etapă a ”câinilor”. 

Ovidiu Burcă: ”Băieții s-au implicat destul de bine”

„Eu cred că a fost un meci foarte disputat, așa cum mă așteptam. O echipă cu experiență, jucători foarte buni. Vrei, nu vrei, îți dorești să câștigi toate meciurile, chiar dacă senzația a fost că am pierdut două puncte, trebuie să fim realiști, în play-off orice punct va conta, va face diferența. În play-off echipele sunt echilibrate, se poate întâmpla orice. 

Se poate întâmpla orice, am fost echipa care a încercat să controleze jocul, ne-au prins într-un contraatac, ne-au taxat, asta așteptau. Băieții s-au implicat destul de bine. Trebuie să creștem intensitatea, pregătirea, să rămânem la fel de modești, umili și să jucăm acest play-off până la capăt. Toți își doresc să facă puncte. Este mai ușor echipei care așteaptă greșeala, noi am greșit și ne-au taxat. 

Am practicat un joc de calitate, chiar dacă pe final nu am avut claritate. Am jucat și astăzi cu un copil care s-a descurcat foarte bine, născut în 2006. E regula asta care ne dă peste cap, dar mă rog. Una peste alta, cred că am câștigat un punct.

Știți foarte bine că este rivala noastră clasică (n.r. - Steaua), dar până atunci mai avem câteva meciuri. Următorul meci trebuie să-l abordăm la turație maximă. Avem o pauză în care, poate, putem să mai așezăm anumite lucruri. Bătălia asta se va duce până la final”, a spus Ovidiu Burcă.

VIDEO - Ovidiu Burcă, după Dinamo - Gloria Buzău 1-1

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!