Surpriza URIASA la Snagov!!! Rapid a luat bataie de la ultima clasata! TEROARE DE HALLOWEEN! Snagov 3-2 Rapid

Surpriza URIASA la Snagov!!! Rapid a luat bataie de la ultima clasata! TEROARE DE HALLOWEEN! Snagov 3-2 Rapid

Deplasare de COSMAR pentru rapidisti la Snagov! Jucatorii lui Pancu au pierdut cu 3-2 in fata echipei de pe ultimul loc!

SNAGOV 3-2 RAPID

min 90+5: GOOOL RAPID! Roskopf inscrie cu o lovitura spectaculoasa de cap!

min 80: GOOOL SNAGOV! Atac superb al Snagovului, finalizat de Iulian Rosu cu un sut din interiorul careului!

min 48: GOOOL RAPID! Roskopf trimite un sut in forta din interiorul careului, mingea loveste bara si cade dincolo de linie! 2-!

min 43: GOOOL SNAGOV! Iulian Rosu inscrie din lovitura libera! Mijlocasul trecut pe la Steaua si Rapid a trecut mingea peste zid, iar Achiriloaie n-a avut nicio replica, desi balonul n-a fost plasat perfect!

min 19: GOOOL SNAGOV! Postoarca ia o actiune pe cont propriu, trece de Mallo in banda dreapta si trage la poarta, mingea intra in poarta!!! Surpriza MAJORA la Ghermanesti! 1-0 pentru ultima clasata!

11:30 A inceput meciul!

11:15 Snagovul a renuntat la regula cu buletinele si va permite accestul fanilor giulesteni in toate zonele stadionului. Gazdele vor astfel sa evite orice fel de incident la porti.

11:00 Derby in toata regula pentru Rapid! :) Deplasarea de la Snagov aduce mai multe probleme decat se asteptau oficialii clubului. Organizatorii au decis sa nu permita accesul fanilor din afara Snagovului in nicio alta zona decat cea alocata suporterilor rapidisti. Astfel, desi anuntasera ca vin peste 500, numai 400 de rapidisti vor avea acces la meci. Buletinele vor fi verificate la intrarea in tribuna, iar accesul va fi blocat pentru toti cei care nu vor dovedi ca sunt localnici.

Echipa de start a Rapidului:


Echipa de start a Snagovului:


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 19 ianuarie. 2.745 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies